Банковские новости Украины и мира

РУБРИКИ

НОВОСТИ БАНКОВ

АРХИВ 

СПРАВОЧНАЯ

РЕКОМЕНДУЕМ

20 ФЕВРАЛЯ

09:30 | Украина | UABanker.net

"Арсенал" - пропозицiя для вiйськових пенсiонерiв вiд Ощадбанку

Державний ощадний банк України запропонував вiйськовим пенсiонерам нову програму комплексного обслуговування "Арсенал".

Вона складається з наступного:

Рахунок для отримання пенсiї. Ощадбанк гарантує своєчасне безкоштовне зарахування пенсiї на рахунок, вiдкритий пенсiонером. Одна з особливостей цього рахунку, в тому, що вiн може виступати як розрахунковий: крiм пенсiї, на нього можуть надходити ще й iншi грошовi кошти - у виглядi готiвки або переказу. При цьому банк щомiсяця капiталiзує вiдсотки, нарахованi на залишок грошей на рахунку. Тобто фактично грошi не тiльки зберiгаються в банку, але i "приростають". Крiм того, вiйськовим пенсiонерам пропонується оформити ексклюзивну пластикову картку "Арсенал".

Кредитування. Кожному держателю пенсiйної картки "Арсенал" Ощадбанк надає можливiсть автоматично скористатися кредитною лiнiєю в розмiрi до 10 пенсiй пiд ставку вiд 14% рiчних. По сутi, в кишенi у пенсiонера завжди лежить повноцiнний кредитний договiр. При цьому в банку не вимагають його додаткового оформлення. Маючи платiжну карту "Арсенал", пенсiонер упевнений в завтрашньому днi, адже у нього завжди є свiй "нз" - в будь-який момент вiн зможе скористатися своїм правом на кредит.

Депозитний вклад "Арсенал". Пред'явивши пластикову картку "Арсенал" або посвiдчення вiйськового пенсiонера, їх власник може також оформити в Ощадному банку депозитний вклад "Арсенал". Мiнiмальний його розмiр - 2000 грн. або 500 доларiв (500 евро). Строк депозитного договору - два роки. Вiдсотки банком виплачуються щомiсяця. Протягом цього часу вклад можна поповнювати. Вигiдна для пенсiонера особливiсть цього вкладу полягає в можливостi часткового зняття грошей з депозитного рахунку без змiни процентної ставки.

Ось як прокоментував створення програми "Арсенал" перший заступник голови правлiння Артемiй Єршов: "Багато вiйськових виходять на пенсiю вiдносно молодими, сповненими сил та iдей, вiдкривають власний бiзнес. Тому Ощадбанк вирiшив розширити рамки спiвробiтництва з цiєю клiєнтської групою, i сьогоднi ми пропонуємо їм не тiльки вигiдне зберiгання грошей та проведення розрахункiв, а й значнi лiмiти кредитування з надзвичайно цiкавими умовами".

На думку пана Єршова, комплекс фiнансових пропозицiй "Арсенал" для вiйськових пенсiонерiв можна назвати справжньою програмою лояльностi, яка сприяє тому, що обидвi сторони - i клiєнт, i банк - довiряють одна однiй. "Такий пiдхiд ми вважаємо справедливим. Вiн вiдповiдає стратегiї державного банку, важлива складова якої - вибудовування довгострокових партнерських вiдносин з вiйськовими, що вийшли на пенсiю. В рамках цiєї стратегiї Ощадний банк України реалiзовує програми, що базуються на загальних з клiєнтами цiнностях. Це взаїмоповага, вигода для обох сторiн, державнi гарантiї, соцiальна вiдповiдальнiсть. Ми впевненi в тому, що клiєнти Ощадбанку по достоїнству оцiнять вигiднi пропозицiї програми "Арсенал", - повiдомив банкiр.



Февраль 2007

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Вс

.

.

.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

.

.

.

.

РЕКЛАМА

© UABanker.net, 2000-2023 | О сайте | Партнеры |
При полном или частичном использовании материалов
гиперссылка на uabanker.net обязательна.
Автоматизированное извелечение информации сайта запрещено.